Carregant dades
un moment, si us plau

Videos de l’assemblea

24 abril 2008

A continuació teniu els enllaços als videos gravats per Lluís Comí durant l’assemblea del 19 d’abril i que a penjat a YouTube.

Recent posts

    4 comments

  • Mario 24 abril 2008

    Lo Tio Lluiset és una gran, molt gran persona.
    No el veus però a l’endemà apareix un video, una foto on et reconeixes i ja tens un record més d’un moment trascendent a la nostra vida. En més quilometres blaus que l’Ave a les esquenes, la lluita anti-transvasista te un ebrenc de luxe a les seues files.
    Moltíssimes gràcies!
    Com a tu t’agrada Lluis:
    LO RIU ES VIDA
    NO MES EMBASSAMENTS
    NO MÉS TRANSVASAMENTS
    TRESCOLE NO PAS

  • coagretero 24 abril 2008

    Enlazo también dos vídeos con la intervención de Charo Giménez, representante de COAGRET en la Asamblea.
    Saludos
    LO RIU ES VIDA, NO AL TRANSVASAMENT

  • coagretero 24 abril 2008

    Perdón, me he dejado el enlace al post donde están los vídeos.

    http://charogimenez.wordpress.com/2008/04/21/el-rio-es-vida-no-al-trasvase/

  • tiolluiset 24 abril 2008

    Amic Màrio, com dirien los bons: Potser arribe un dia que ja no hi haguen poetes, però sempre, sempre, sempre… sempre hi haurà poesia. Poesia amic Màrio, poesia. “Y tu me lo preguntas mientras clabas en mi pupila tu pupila azul” ¿y tu me lo preguntas amic Màrio. Poesia ets tu!!!

    Gràcies pels agraiments però… senzillament és lo mínim, que se pot fer, quan estàs enamorat d’un Territori i d’una gent, sí, és lo mínim que se pot fer.
    L’altre dia llegia a un sobret d’estos del cafè una frase que deia algo més o menos paregut a n’això: La mort està tant conbençuda de que guanyarà que mos dona tota una vida de ventatja. Acabo igual com he començat. Poden acabar en los poetes, en la vida dels poetes, la mort mateixa, però mai acabaran en la poesia. No deixem que la privatitzen, que la mercantilitzen, que la capitalitzen, que la globalitzen, deixem-la que arribe la mar perquè los rius han d’acabar a la mar… igual com la vida i és que lo riu és vida i no amic Màrio, no als transvasaments. TRECOLE NO PAS!!! NO AFOGAREIZ O MIO PAÍS.