Carregant dades
un moment, si us plau

El tabú del mot Transvasament

11 maig 2011

La paraula transvasament comença a ser tabú. Fins i tot per al PP valencià que sempre n’ha fet bandera, juntament amb la llengua, per anar en contra de l’Ebre i Catalunya.

Ara, segons el programa electoral del PP, el vestiran d’intercanvi “social i cultural”, entre les Terres de l’Ebre i les Terres de Castelló, per fer propostes “políticament correctes”, però, al cap i a la fi, l’únic que pretenen és xuclar l’aigua de l’Ebre via el Xerta-Sénia. No en va, durant molts anys, aquest canal va ser el canal “Xerta-Càlig” un cop desmuntada la siderúrgia de Sagunt.

I mentrestant, aquí a les Terres de l’Ebre, veiem impassibles com gasten milions i milions en un canal que no te ni tan sols un pla de regadius associat, ni regants. Això si, esta servint per callar moltes boques i omplir mes d’una butxaca.

Diuen que és la major inversió feta a les TTEE després del desdoblament de les vies de tren. Ves per on! Unes vies per les que passen uns trens molt ràpids que van directes de Tarragona a Castelló, i que mai s’aturen a les TTEE.

Grans inversions les dues, però cap serveix per aquest territori, només serveix per xuclar-nos els recursos i tenir-nos enganyats com a “bobos”.

I que fan els polítics d’aquí? Callar i amagar lo cap baix l’ala! Per no dir alguna cosa mes lletja.


Susanna Abella

Portanveu de la P.D.E.

Enllaços:

http://www.levante-emv.com/castello/2011/05/06/pp-promueve-expansion-cultural-cataluna-lema-castello-fins-lebre/804526.html

El PP promueve una expansión cultural a Cataluña con el lema ´Castelló fins l´Ebre´.

El programa electoral de los populares incluye una plataforma para estrechar los lazos entre valencianos del norte y catalanes del sur La iniciativa contrasta con el cierre de repetidores de TV3
…..

http://www.diarioinformacion.com/alicante/2011/05/09/rio-pasa-anhelado-trasvase-plataforma-cultural/1124673.html

El río que pasa de ser un anhelado trasvase a una plataforma cultural

Los populares eluden mencionar su mayor reivindicación en materia hídrica y plantean incluso la compraventa de agua entre agricultores de distintas cuencas.
….

Recent posts