Carregant dades
un moment, si us plau

Acte d’homenatge a les organitzacions defensores de drets humans durant aquests 75 anys.

9 desembre 2023

Amb el lema ‘Deixem-hi empremta!’, el Departament d’Igualtat i Feminismes i la Direcció General per a la Promoció i Defensa dels Drets Humans, hem organitzat aquest 2023 un seguit d’actes per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. En el marc d’aquesta celebració, ens complau convidar-vos a la inauguració de l’exposició a bord del vaixell Open Arms, que tindrà lloc el proper 12 de desembre a les 12.00 h al Port de la Ràpita (Moll Comercial).

Coincidint amb l’arribada de l’exposició a cada territori, també fem un reconeixement a persones i entitats, per homenatjar la imprescindible tasca duta a terme per persones i organitzacions defensores de drets humans durant aquests 75 anys.

En el cas de l’acte de la Ràpita són:

o   Fundació ONG Provocant la Pau

o   Associació d’Amigues i Amics de Tortosa per a la UNESCO

o   Plataforma en Defensa de l’Ebre

Per tal d’assistir a l’acte, us demanem que confirmeu la vostra presència al següent enllaç.

L’exposició

L’exposició a bord del vaixell Open Arms posa el focus en aquelles vulneracions de drets que pateixen les persones migrades al llarg del seu trajecte migratori. S’hi poden descobrir els motius que provoquen la migració forçada, les dificultats per accedir a vies segures per migrar i les traves administratives per començar una nova vida a Catalunya.

Es podrà visitar del 13 al 17 de desembre al Port de la Ràpita.

L’horari de visita del públic general serà de 16 h a 18 h, sense inscripció prèvia.

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.