Carregant dades
un moment, si us plau

Acció reivindicativa amb joves ecologistes de tot l’estat espanyol per la defensa del riu Ebre i del Delta.

1 agost 2023

Joves i moviments ecologistes denuncien els impactes de la sequera en el Delta de l’Ebre en una acció reivindicativa
Ecologistes en Acció, la Plataforma en Defensa de l’Ebre, l’Associació Sediments i Aigua és Vida organitzen una acció reivindicativa amb joves ecologistes de tot l’estat espanyol per la defensa del riu Ebre i del Delta.

Punt de trobada amb premsa (amb espai per aparcar):
Data: divendres 4 d’agost
Hora: 10:45h
Ubicació: https://maps.app.goo.gl/b2dLifk1XNvVn1FF6?g_st=iwb

L’actual context de sequera posa de manifest la mala gestió històrica de l’aigua. Els entorns fluvials són uns dels ecosistemes que pateixen més els efectes del canvi climàtic, ja que no s’està garantint els cabals ecològics, essencials pel bon funcionament dels ecosistemes.

Ecologistes en Acció, la Plataforma en Defensa de l’Ebre, l’Associació Sediments i Aigua és Vida denuncien els impactes de la sequera i reivindiquen la necessitat de cuidar del riu Ebre així com del seu Delta, per tal de poder gaudir dels seus serveis ecosistèmics en el futur.

Amb aquest propòsit, es durà a terme una acció conjunta a la Torre de Sant Joan (Delta de l’Ebre), un element arquitectònic històric, exemple de la degradació d’un paratge natural privilegiat que és alhora refugi de biodiversitat, font d’aliments i motor econòmic del territori. L’acció es realitzarà a dins de l’aigua sense perjudici del patrimoni cultural i natural circumdant.

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.