Carregant dades
un moment, si us plau

El reconeixement de la personalitat jurídica del riu ebre com a horitzó.

22 juny 2023

El motiu pel qual es promou aquesta trobada és la importància de renovar i retenir les relacions entre les persones i les associacions que són conscients del valor ecològic del riu.

La vulnerabilitat dels ecosistemes riberencs com del mateix riu exposats a un ús abusiu, tant pel nombre de regadius com les propostes de mega projectes, projectes que no tenen en compte ni la sequera, ni el cabal mínim és una raó de pes per reforçar l’enllaç   dels habitants de l’Ebre.

El nostre objectiu a llarg termini és impulsar una regulació jurídica on els habitants del riu trobem acords i puguem exigir-ne una transparència en la gestió.

Ens trobem on-line el dimarts 27 de juny a les 18h.

https://meet.jit.si/Redaguapublicaaragonesa

 

Cordialmente

Cordialment

Plataforma en Defensa de l’Ebre i Mieses Global

El reconocimiento de la personalidad jurídica del río ebro como horizonte.

El motivo por el que se promueve este encuentro, es la importancia de renovar y retejer las relaciones entre las personas y las asociaciones que son conscientes del valor ecológico del río.

La vulnerabilidad de los ecosistemas ribereños como del mismo río expuestos a un uso abusivo, tanto por el número de regadíos como las propuestas de mega proyectos, proyectos que no tienen en cuenta ni la sequía, ni el caudal mínimo es una razón de peso para reforzar el vínculo   de los habitantes del Ebro.

Nuestro objetivo a largo plazo es impulsar una regulación jurídica donde los habitantes del río encontremos acuerdos y podamos exigir una transparencia en la gestión del mismo.

Nos encontramos on-line el martes 27 de junio a las 18h.

https://meet.jit.si/Redaguapublicaaragonesa

Cordialmente

Plataforma en Defensa de l’Ebre y Mieses Global

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.