Carregant dades
un moment, si us plau

MANIFESTACIÓ 12 de gener de 2013

22 gener 2023

l passat 20 de gener es van cumplir tres anys del temporal Glòria. En aquestos tres anys, malgrat tot l’enrenou mediàtic del moment i de petits avenços, el delta de l’Ebre segueix sense tenir un pla d’actuacions que abordi tant els problemes que hi ha a la costa amb l’erosió i regressió, com l’enfonsament de la plana deltaica.

El delta necessita un pla de protecció clar i concret com tenen al Mar Menor. Un pla dotat de pressupost i cronograma d’actuacions que resolguin de manera integral els problemes històrics ocasionats per la gestió de la conca que s’ha fet en les darreres dècades, especialment, per la reducció de cabals sòlids i líquids que baixen pel riu. Aquestos problemes estan agreujats per la pujada del nivell del mar per l’escalfament global del planeta i l’emergència climàtica.

Per tot això, convoquem una manifestació el proper 12 de febrer de 2023 al Delta.

Sant Jaume d’enveja – lo Passador – Deltebre

Lo riu i el delta et necessiten, participa!

#SalvemLoDelta

3 anys després del Glòria. Solucions, ja!

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.