Carregant dades
un moment, si us plau

formulari per aderir-vos a la manifestació #SalvemloDelta

23 gener 2023

El passat 20 de gener es van cumplir tres anys del temporal Glòria. En aquestos tres anys, malgrat tot l’enrenou mediàtic del moment i de petits avenços, el delta de l’Ebre segueix sense tenir un pla d’actuacions que abordi tant els problemes que hi ha a la costa amb l’erosió i regressió, com l’enfonsament de la plana deltaica.

El delta necessita un pla de protecció clar i concret com tenen al Mar Menor. Un pla dotat de pressupost i cronograma d’actuacions que resolguin de manera integral els problemes històrics ocasionats per la gestió de la conca que s’ha fet en les darreres dècades, especialment, per la reducció de cabals sòlids i líquids que baixen pel riu. Aquestos problemes estan agreujats per la pujada del nivell del mar per l’escalfament global del planeta i l’emergència climàtica.

Per tot això, pots donar suport a la manifestació que convoca la Plataforma en Defensa de l’Ebre el proper 12 de febrer de 2023 al Delta.

Clica a sota per emplenar el teu formulari d’adhesió. 

Moltes gràcies ! 

Recent posts

    5 comments

  • Lo riu és vida, aigua i sediments

  • Lo riu és vida, aigua i sediments

  • Lluïsa 8 febrer 2023

    Si no defensem lo que tenim, prompte només ho podrem explicar i ensenyar fotos, perquè les noves generacions sàpiguen el que ens hem deixat prendré.

  • Com no per defensar el territori i insta a les institucions a actuà en celeritat i menys recança.

  • Jordi Martí Font 9 febrer 2023

    Endavant!!!

  • Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.