Carregant dades
un moment, si us plau

XXI piraguada en defensa de l’Ebre

31 maig 2022

Ja tenim aquí la XXI edició de la piraguada en defensa de l’ebre. Com sempre sortim de Xerta sobre les 9:30h, parem a esmorzar al camp de futbol d’Aldover (no hi haurà servei de bar) on recuperarem forces per continuar la baixada fins Tortosa que serà sobre les 13:30. Allí tindreu a disposició aigua fresca (Supermercats Bonpreu i Esclat) i podrem degustar uns musclos del Delta (Cademar). Enguany tenim també un detall per als participants, (Idece)

sobre les 13:30 Farem com sempre un acte festiu /reivindicatiu a la platja de ferreries.

Reserveu la data, US ESPEREM!!

 

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.