XXI piraguada en defensa de l’Ebre

31 maig 2022

Ja tenim aquí la XXI edició de la piraguada en defensa de l’ebre. Com sempre sortim de Xerta sobre les 9:30h, parem a esmorzar al camp de futbol d’Aldover (no hi haurà servei de bar) on recuperarem forces per continuar la baixada fins Tortosa que serà sobre les 13:30. Allí tindreu a disposició aigua fresca (Supermercats Bonpreu i Esclat) i podrem degustar uns musclos del Delta (Cademar). Enguany tenim també un detall per als participants, (Idece)

sobre les 13:30 Farem com sempre un acte festiu /reivindicatiu a la platja de ferreries.

Reserveu la data, US ESPEREM!!

 

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.