El 21 de maig, Día Europeu de la Xarxa Natura 2000

19 maig 2022

El 21 de maig tots els europeus celebrem el Dia Europeu de la Xarxa Natura 2000. A la novena edició, posem el focus en la importància de gaudir de i en aquests espais protegits, però sempre amb responsabilitat.

Són espais protegits d’alt valor ecològic que ens permeten connectar amb la natura. Les circumstàncies ocasionades per la pandèmia han provocat que les persones ens apropem a la natura de manera especial.
Gairebé com a única opció d’oci o de vàlvula d’escapament de la realitat social que vivim, els espais naturals han cobrat més protagonisme a les nostres vides; i especialment els espais de la xarxa natura 2000 ja que són llocs molt propers a l’ésser humà, el 30% del nostre territori és Red Natura 2000!

Puja la teva foto i tingues un gest per aquests espais protegits!

Sota el lema El simple aleteig d’una papallona pot canviar el món, la campanya continua la crida perquè els ciutadans comparteixin una foto formant una papallona amb les mans a través del web www.natura2000day.eu o de les xarxes socials amb l’etiqueta #Natura2000Day

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.