Carregant dades
un moment, si us plau

CAP A UNA EUROPA VERDA QUE PROTEGEIXI ELS DELTES

3 febrer 2021

PREAMBLE MANIFESTO FOR THE PROTECTION OF EUROPEAN DELTS

On 2 December 2020, we MEPs Diana Riba (Greens/ALE Group), Antoni Comín (Non-Attached Members) and the Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE), organised the Webinar “European deltas and Climate Change”.

Following this initiative, we have launched a Manifesto for the Protection of European Deltas, addressed to the European Commission.

This manifesto was published on 3 February with the aim of bringing together environmental groups, social movements, academia, and European parliamentarians.

With this email we request your attachment to the manifesto, which you can subscribe online.

We’ll appreciate your help to spread this initiative to those people and groups you think might be interested in it.

The collection of accessions will be open until the week of 8 March 2021, plenary week in the European Parliament in Brussels, when we will publicly present the Manifesto with the adhesions to the VicePresident of the European Commission Frans Timmermans and the Commissioner for the Environment, Virginijus Sinkevičius, responsible for the European Green Deal.

Thank you for your collaboration.

MEP Diana Riba Giner

MEP Antoni Comín

Plataforma en Defensa de l’Ebre

PREÁMBULO MANIFIESTO DE PROTECCIÓN DE LOS DELTAS EUROPEOS

El día 2 de diciembre de 2020 los eurodiputades Diana Riba (Grupo Verdes/ALE), Antoni Comín (Grupo No Inscritos) y la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) organizamos la Webinar “Los deltas europeos y el cambio climático”.

Fruto de esta iniciativa desde la PDE conjuntamente con los eurodiputades se ha impulsado un Manifiesto para la protección de los deltas europeos y dirigirlo posteriormente a la Comisión Europea en el marco del Pacto Verde.

Este manifiesto será público el 3 de febrero con el objectivo que se adhieran grupos ecologistas, movimientos sociales, universidades y parlamentarios europeos.

Con este correo solicitamos vuestra adhesión al manifiesto que podéis firmar en línia.

Agradeceríamos que hicierais difusión de esta iniciativa entra aquelles persones y col·lectives que penseis que les pueda interessar.

La recogida de adhesions se hará hasta el 8 de marzo de 2021, fecha que hay el Plenario en Bruselas convocado por el Parlamento de la UE. El manifiesto se presentarà al Viceprresidente de la Comisión Europea Frans Timmermans y al Comisario de medio ambiente Virginijus Sinkevičius responsables del Pacto Verde Europeo (The European Green Deal).

Gracias por vuestra colaboración.

MEP Diana Riba Giner

MEP Antoni Comín

Plataforma en Defensa de l’Ebre

PREÀMBUL MANIFEST DE PROTECCIÓ DELS DELTES EUROPEUS

El dia 2 de desembre de 2020 els eurodiputats Diana Riba (Grup Verds/ALE), Antoni Comín (Grup No Inscrits) i la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) vàrem organitzar la Webinar “Els deltes europeus i el canvi climàtic”.

Fruit d’aquesta iniciativa des de la PDE conjuntament amb els dos eurodiputats s’ha impulsat un Manifest per a la protecció dels deltes europeus per adreçar-lo posteriorment a la Comissió Europea en el marc del Pacte Verd .

Aquest manifest s’ha fet públic el 3 de febrer amb l’objectiu que s’adheresquen grups ecologistes, moviments socials, universitats i parlamentaris europeus.

Amb aquest correu, sol·licitem la vostra adhesió al manifest que podeu signar en línea.

Agrairíem que feu difusió d’aquesta iniciativa entre aquelles persones i col·lectius que penseu que els pugui interessar.

La recollida d’adhesions es farà fins la setmana del 8 març de 2021, data que hi ha el Plenari a Brussel·les convocat pel Parlament de la UE. Aquest manifest es presentarà al Vicepresident de la Comissió Europea Frans Timmermans i al Comissari de medi ambient Virginijus Sinkevičius responsables del Pacte Verd Europeu (The European Green Deal).

Gràcies per la vostra col·laboració.

MEP Diana Riba i Giner

MEP Antoni Comín

Plataforma en Defensa de l’Ebre

 

Recent posts

    2 comments

  • Juanjo Vazquez 9 febrer 2021

    Preservar el delta

  • Jenoudin FIDAHOUSSEN 10 febrer 2021

    Important

  • Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.