Carregant dades
un moment, si us plau

Día Mundial dels Aiguamolls

29 gener 2021

Els aiguamolls estan plens de vida

El tema d’aquest any destaca les zones humides com a font d’aigua dolça i encoratja l’acció per restaurar-los i detenir la seva pèrdua. Estem vivint una creixent crisi de l’aigua dolça que amenaça les persones i a l planeta. S’està utilitzant més aigua de la que es pot reposar, destruint l’ecosistema de què més depenen l’aigua i la vida en general: els aiguamolls. La campanya 2021 destaca la contribució dels aiguamolls a la quantitat i qualitat de l’aigua dolça al nostre planeta. L’aigua i els aiguamolls estan units en una convivència inseparable que és vital per a la vida, el nostre benestar i la salut del nostre planeta.

El dia 31 de gener 2021 inundem les xarxes socials amb imatges, missatges i vivències.

Què és per tu el Delta de l’Ebre

#AiguamollsProteccióNatural #LoRiuÉsVida

 

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.