20 anys PDE i seguim…

13 setembre 2020

El proper 15 de setembre la PDE compleix 20 anys. Degut a la pandèmia no podem celebrar-ho com voldríem, per això us convidem a què el 20 de setembre ens acompanyeu brindant, ballant, xalant,… per l’aniversari, feu una foto o vídeo i  compartiu-la a les vostres xarxes etiquetant-nos instagram @Plataforma_Defensa_Ebre  o twitter @pde  

 

 

#20anysPDE #LoRiuÉsVida  #AiguaiSediments

 

 

Recent posts

  1 comment

 • Isidre Gómez Moraleda 28 setembre 2020

  Bona tarda, tinc enregistrat dos models d’utilitat (inventiva) i que tracta sobre la problemática de l’aigua a nivell mundial. M’agradaría el poder esplicar tot el pojecte a vostés, porto aproximadament 15 anys de desemvolupament i finalment dono soluccions a les sequeres, inundacións i desertificació, a més d’autoconsum i autonomia eléctrica.
  mòbil 699 20 58 88 (Terrassa)
  Gràcies

 • Leave a comment

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

  Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.