L’embassament de Biscarrués ja és història

25 maig 2020

Una gran noticia per tots els que reivindiquem uns rius plens de vida.

El passat 19 de maig, el Tribunal Suprem va dictar sentència en contra del pantà de Biscarrués. Feia més de 30 anys que la gent del Pirineu aragonès batallava en contra d’un pantà que no tenia sentit ni solucionava res, més bé empobria encara més la zona de la Galliguera.

La gent de la Coordinadora Biscarrués-Mallos de Riglos estan junt amb la PDE i altres col·lectius de l’Ebre dins de Cuenca Azul per defensar uns rius i uns espais aquàtics en bon estat mediambiental. Felicitats, companys!

Embassaments=transvasaments

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.