Activistes aragonesos parteixen de Saragossa a la Marxa de l’Ebre “per la gestió pública de l’aigua”

25 abril 2019

La Marxa recorrerà entre el 10 i 21 d’abril diferents escenaris de la Conca i dels conflictes hidrològics que subsisteixen en ella. L’objectiu d’aquesta Marxa “no és altre que el de portar a l’agenda política la necessitat d’atendre la gestió de l’aigua a la conca de l’Ebre des de criteris de justícia social, sostenibilitat, cohesió territorial i defensa del que és públic”, van afirmar la passada setmana en roda de premsa.

Localitats com Reinosa, Garoña-Miranda de Ebro, Haro, Ezcaray, Logronyo, Calahorra, Lerin, Tutera / Tudela, Pedrola, Saragossa, Chaca, Biscarrués-Morillo de Galligo, Artieda, Tarazona, Morata, Tosos, Santoleya-Aiguaviva, Favara, Flix, Ascó, Benifallet, Xerta i Tortosa seran escenari d’actes i debats sobre el nou perill que amenaça la Conca de l’Ebre i els seus afluents.

 

Proper cap de setmana toca a Terres de l’Ebre.
divendres 19: Fabara-Flix
dissabte 20: Flix-Xerta
diumenge 21: Xerta-Tortosa

Us animeu?
Esteu atents al Twitter de la Plataforma en defensa de l’Ebre @pde

Si quieres seguir el día a día de la , puedes ver las ultimas noticias en: Faceboook: RAPA – Marea Azul Aragón Twitter: @RAPAAragon Blog: http://mareaazuldearagon.blogspot.com Instagram: MarchaEbro_19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent posts