Presentació de la Manifestació #30MDelta

18 març 2014

cartell webLa manifestació sortirà de Sant Jaume d’Enveja per travessar l’Ebre pel pont “Lo Passador” per entrar a Deltebre fins l’Ajuntament. Allí estarà l’escenari des d’on es llegirà el manifest, i es portaran a terme diverses actuacions musicals. La persona que s’encarregarà de llegir el manifest, serà el personatge emblemàtic de Delta: Josep Bertomeu “Polet”.

Recent posts

    2 comments

  • LLuc 23 març 2014

    Hola. Sóc un manifestant com un altre indignat pel poc saber i poc sentit comú que tenen els polítics i molta gent quan parlen sobre el riu Ebre i el nostre estimat Delta de L’Ebre.

    Només dir-vos que intentaré venir als actes i manifestacions que es facin. A més, soc músic aficionat i he tret un treball musical. En l’altre que estic enregistrant hi ha una cançó que parla sobre L’ebre i tots els seus problemes. Seria molt interessant que el dia 30 pogués colaborar i tocar. Jo vinc gratuitament i només tocaria un parell de temes. Hem dona igual quan he de tocar simplement ho vull fer perquè hem surt de dins i m’estimo molt el Delta de L’ebre i el riu. Després de navegar tants de dies pel riu Ebre arribes a a apreciar la força, l’energia i l’importancia que té el riu Ebre. M’agradaria de tot cor que pogués venir a tocar. Hem8 faria molta ilusió. Mersi i ànims.

  • LLuc 23 març 2014

    Si hem voleu donar el vostre número de telefon per poder parlar en vosaltres estaria molt bé. Si voleu parlar personalment en mi el meu número és 660937732. I el correu lluc.carles.reverte1988@gmail.com. SIno pot ser no passa res. Igualment vindre a protestar i unir-me per la causa. Gràcies.