Carregant dades
un moment, si us plau

Roda de premsa: Presentació de la Manifestació a Barcelona del dia 30 de Maig

23 maig 2010

La Plataforma en Defensa de l’Ebre

us invitem/convoquem

a la roda de premsa

del dimarts dia 25 de Maig a les 12 hores

al col.legi de Periodistes de Catalunya. Barcelona (Rambla Catalunya 10)

presentació de la Manifestació a Barcelona del dia 30 de Maig

amb el lemes :

“L’Ebre sense Cabals és la Mort del Delta”

“Rius amb aigua: Rius Vius”

Intervendran en nom dels convocants respresentants de : Plataforma en Defensa de l’Ebre, Xarxa Nova Cultura de l’Aigua, Ecologistes en Acció i Ecologistes de Catalunya

Terres de l’Ebre, 20 de maig de 2010.- La Plataforma en Defensa de l’Ebre convoca als mitjans de comunicació a una roda de premsa el proper dimarts 25 de maig, a les 12 h, al Col·legi de Periodistes de Catalunya .Barcelona (Rbla. Catalunya, 10) per anunciar les reivindicacions i properes mobilitzacions de la ciutadania catalana per mantenir i recuperar els cabals dels rius catalans, en especial els de l’Ebre.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha convocat el diumenge 30 de maig una gran manifestació a Barcelona, que començarà a les 12 h a la plaça d’Urquinaona, Via Laietana i acabarà a la plaça de la Catedral on es llegirà un manifest i es faran parlaments. La manifestació ha estat convocada per instar el Govern espanyol a complir les directives europees ambientals sobre l’aigua i que fixi els cabals mínims dels rius de la Península Ibérica -en especial el Ter, el Segre i l’Ebre- pel gran perill de sobreexplotació i afectació sobre les aigües, que fins i tot pot condemnar el Delta de l’Ebre a la seva desaparició.

Més de 100 entitats socials, sindicats i partits, tant de Catalunya com d’Aragó donen suport a aquesta gran manifestació*.

Lo Riu es vida!

No als transvasaments!

Pel respecte a les directives ambientals europees!

Més informació:
Susanna  Abella  610 50 75 64 i Manolo Tomàs  666 29 18 27 (Plataforma en Defensa de l’Ebre).
Annelies Broekman 650 3324 16 (Xarxa Nova Cultura de l’Aigua).
Quim Pérez  64791 56 39 (Ecologistes en Acció de Catalunya).
Josep Lluís Moner 93 680 27 51 (Cepa- Ecologistes de Catalunya).

Us enllacem els cartells de la manifestació
____________

El recorregut i l’horari han estat concretats de manera que no interfereixin amb una cursa popular convocada el mateix dia.

Recent posts