Carregant dades
un moment, si us plau

La PDE insta a no signar les expropiacions dels pous de Vinallop

20 octubre 2008

El Punt informava fa uns dies del missatge de la PDE quant a les expropiacions dels pous de Vinallop per a un futur subministrament d’aigua si es produís un episodi de contaminació per les tasques de descontaminació de Flix. La PDE i els veïns afectats es coordinaran per fer un front comú per evitar la construcció dels pous. La PDE ha recomanat els veïns que no signin les expropiacions. El proper 28 d’octubre hi haurà una concentració a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per donar suport als propietaris. Els pous podrien ser utilitzats en un futur en èpoques de sequera, per enviar aigua a Barcelona.

Recent posts

    2 comments

  • brian 20 octubre 2008

    Per molt que tots voldriem tenir l’aigua garantaizat si passa alguna cosa amb el proces de descontaminació de Flix, aqui hi ha molts de dubtes …. que ha passat amb els “pous recuperats” que tenien a Tarragona a la primavera (recordeu, aquells que podrien vendre l’aigua a BCN) ? Pq les garanties han de venir del sur un altre cop ? No estaven conectant Tarragona amb els dessaladores ?
    Perque s’han de fer els pous precisament aqui, a l’aquifer de la Galera? Que passarà despres – quines garanties tenim de que els terrenys i pous es tornaran als propietaris privats, i que es taparan els pous ?
    i quines garanties tenim de que les garanties que signen els politics sirven per alguna cosa ?!

  • Agustí 23 octubre 2008

    Lo delegat del govern ja reconeix que els pous, passada l’emergencia no es tanquen, es volen per a el Poligon Catalunya Sud., hi ha una empresa de l’acer que voldria instalar-se pero necessita un gran cabdal d’aigua.
    Per que aquestos pous al marge dret, si el consum es a l’esquerre? el CAT segur que tendria algo que exolicar
    Si els pous son de caracter de expropiacio per a una emergencia, es legal utilitzar-los despres per a una industria?, si fos així, les compensacions als afectats, serien les mateixes?
    Los politics ho estan amagant tot, per a fer-ho en traiduria