Carregant dades
un moment, si us plau

Narcís Prat, decebut amb la Taula de la Sequera

28 maig 2008

Narcís Prat explica al seu bloc la seva impressió de la reunió de la Taula de la Sequera d’ahir. Comença dient que va ser decebedora. Malgrat que durant la reunió les reserves dels embassaments van anar augmentant fins el 44%, i que l’informe de l’ACA diu que continuarà plovent, es mantenen totes les mesures, inclòs el transvasament. Es queixa de l’anàlisi que es fa del risc de baixa pluviositat d’aquí al maig del 2009 i, com ja va fer a la ràdio, demana una avaluació independent del risc que no plogui, per prendre les mesures adequades. No se’n fia dels tècnics de l’ACA. Demana una gestió de l’aigua, del segle XXI, no del segle XX. Com ja ha dit darrerament, diu que el transvasament a Barcelona no té cap justificació ja. I també critica la mesura de prohibir regar jardins i tenir aigua a les fonts de l’aigua metropolitana, pel baix percentatge que representa aquesta aigua de la que s’utilitza cada dia.

Recent posts

    2 comments

  • brian 28 maig 2008

    i és que encara que plougui poc fins a l’any que ve, amb una bona gestio s’arribarà al maig 2009 sense gaires problemes.

    El que potser no arribarà al 09 serà el Conseller Baltasar.

  • Xavier 28 maig 2008

    No baixem la guàrdia.

    Ha passat la primera fase,
    ara comença “una altra guerra”, més silenciosa però “més devastadora” (ja han esmolat les eines i els mitjans…). La que plantejaran i pensen com a definitiva.

    Nosaltres us proposem un joc !

    Fins ara!