Carregant dades
un moment, si us plau

Imatges de la concentració salina

22 abril 2008

Concentració salinaAquesta és una imatge de la concentració d’aquesta tarda davant de l’hotel Corona de Tortosa amb motiu de la visita del conseller Baltasar. Podeu trobar més imatges a l’àlbum de fotos de la concentració a Flickr (Manel Zaera).

Recent posts

    4 comments

  • Jordi 22 abril 2008

    Allà hi era!! per l’aigua del riu, contra l’expoli i per la dignitat d’estes terres. Ni un pam de terra ni una gota d’aigua!!

  • Júlia 23 abril 2008

    Jo hi era ,i la veritat, ha sigut com un dejà vú,m’ha recordat quan el senyor Felip Puig no va poder entrar a La Cava,o quan l’honrable president es va haber d’amagar a l’ajuntament d’Amposta, però més patetic,tot un senyor conseller negant-se a sortir per la porta on l’esperaven uns quants ciutadans d’aquestes terres molt indignats, amb tota la raó del món, per que n’estem tips de tantes mentides.que s’ho facen mirar!!com ha dit un noi de pocs anys ,( en devia tenir 14 o aixi) volem politics dignes ,no trileros!!

  • Mc Calan 23 abril 2008

    En un partit polític no sempre es coincideix en tot , son normals discrepàncies internes i això no ens ha d’estranyar. De vegades la manca de democràcia interna fa desgavells…Ara bé; per mi el tema del transvasament te prou entitat i transcendència pel territori, que no hauria estar subjecte a cap disciplina de partit. D’aquí la necessitat de demanar un altra vegada coherència als nostres representants ..Escolteu les Terres de l’Ebre …“Lo riu no te color”.

  • Mc Calan 23 abril 2008

    Desprès de les declaracions d’aquest mati del President de la Generalitat Senyor Montilla.. HO VOLEU MES CLAR ENCARA..?