Carregant dades
un moment, si us plau

Més de 1000 visites úniques en dos dies

16 abril 2008

El bloc de la PDE ha superat en menys de 48 hores les 1000 visites úniques. En el moment d’escriure aquesta entrada el nombre d’aquestes és de 1027, repartides en 183 el dia 14 a la tarda, 553 el dia 15 i 291 avui dia 16 fins les 14:15h.

Recent posts

    5 comments

  • Annabel Blanch 16 abril 2008

    Estem com fa set anys però aquesta vegada els traïdors són el propi govern de la Generalitat que es va autodefinir com no transvasiste, clar que segons ells això no és un transvasament!!! Que expliquin la situació real de Barcelona, perquè no hi ha aigua suficient, quina mena d’aigua usen les indústries, quantes tenen depuradores i quantes no, quantes piscines hi ha a l’àrea de BCN, quantes llicències noves concedeixen cada any, quines pèrdues té la xarxa!!! Potser ja és hora que BCN faci un creixement racional o tots els recursos de Catalunya no seran suficients per abastir-la!!!

  • Rosa Gispert 16 abril 2008

    No podem permetre que el govern de torn hipotequi el futut de Catalunya. Cap dels partits que governen tenen prou nivell polític i humà per posar els interessos del poble per damunt dels seus propis.
    Cap partit ens defensarà pero comptem amb la nostra força com a ciutadans que estimem aquesta terra i volem un futur digne pels nostres fills. NO AL TRASVASSAMENT, NO A LA INJUSTA DISTRIBUCIó NI AL MALBARATAMENT DELS RECURSOS NATURALS.

  • Ramon 16 abril 2008

    PSC i IC saben molt bé d’on provenen els seus vots. Abans lluitàvem contra els espanyols d’Espanya. Ara lluitem contra els espanyols de Catalunya.

  • Cristian 16 abril 2008

    Ens han tornat a enganyar, els politics no tenen color, fan el que es comvé, la nostra lluita, la de la gent de les terres de l’ebre torna a començar, no ens deixen traquils, poques inversions i ademes ens volen fotre lo que en mantingut durant segles.
    Vull recordar que a Alcanar també estem lluitant desde farà un any contra un projecte que ens vol fer malbé la nostra terra. Endavant i a lluita contra els invasors i contra els traïdors de les nostres terres, que també n’hi han, de poques vergonyes que ens vendrien per cuatre perres. arreveure i la lluita trona a començar.

  • Jordi 16 abril 2008

    Una mala gestió i planificació de l’aigua ens ha portat a aquesta situació. La desaladora del Prat ja hauria d’estar acabada, porta un any de retard. Aquesta desaladora, solucionaria aquesta situació d’emergència. Recordeu que estem a punt d’entrar en la fase d’exepcionalitat II, la mitjana d’aigua embassada a la conca del Ter-LLobregat és del només 20,4%. Un cop per baix del 20% la fase 2 entra en acció i alguna cosa han de fer. Si des del ministeri de Medi Ambient s’haguessen fet les coses com cal i posat les piles abans, no estariem parlant d’interconnexió. Baltassar la ben cagada!