Unes 200 persones participen en la 20a Piraguada en Defensa de l’Ebre

20 juny 2021

Unes 200 persones han participat aquest diumenge en la Piraguada en Defensa de l’Ebre, que enguany compleix 20 edicions. La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha adaptat aquesta edició a la situació de pandèmia després que l’any passat no es pogués celebrar. Els participants s’han aplegat a l’embarcador de Xerta i des d’allí han recorregut uns dotze quilòmetres pel riu Ebre fins a Tortosa, parant primer a Aldover. “És un petit retorn a la normalitat; hem de mantenir la lluita, tot i la pandèmia el riu no ha millorat gens“, ha dit la portaveu Mireia Palos. En l’acció sorpresa del final de la piraguada, els activistes han fet onejar banderes antitransvasament en una illa al bell mig del riu, originada per la manca de sediments i aigua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.