Carregant dades
un moment, si us plau

Savethedelta Ebre. Projecte sobre el Delta de l’Ebre Institut Ramon Berenguer IV

14 abril 2021

L’alumnat de tercer d’ESO C del centre estem fent un projecte sobre el Delta de l’Ebre. Estem aprenent les problemàtiques que afecten al Delta, com per exemple la crisi climàtica, la falta de sediments i d’aigua, la contaminació. El nostre eslògan és “les 3 C”:

Conscienciar, col·laborar i canviar. Volem conscienciar sobre els problemes que pateix el Delta, buscar més persones per a col·laborar i aconseguir canvis. Per això hem engegat una campanya per les xarxes socials. Us animem a seguir-nos.

Us adjuntem l’enllaç al vídeo  elaborat pel nostre alumnat.

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.