La PDE dóna més de 700 quilos de menjar al Banc dels Aliments

21 abril 2020

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha donat més de 700 quilos d’aliments a la delegació ebrenca del Banc dels Aliments per tal d’ajudar a les famílies més vulnerables del territori, en aquests moments complicats a causa de la crisi del coronavirus. Els més de 700 quilos d’aliments aportats es repartiran aquesta setmana a les entitats del territori.

El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray, ha volgut mostrar el seu agraïment a la PDE. “Hem acordat que la donació fos de llet i llegum cuit ja que la llet és un producte molt necessari i se’n consumeix molta diàriament i el llegum cuit és un producte primordial per aquelles famílies que no tenen recursos ni per cuinar el menjar”, ha dit. En aquesta línia, Ologaray ha explicat que repartiran aquests aliments immediatament a les entitats, per tal que puguin fer-los arribar a les famílies més necessitades del territori.

El portaveu de la PDE, Joan Antoni Panisello, ha manifestat que “pot resultar estrany que una plataforma que demana donacions ara vulgui donar, però tenim molt clar que davant aquesta greu emergència volem ajudar a les famílies del territori que més ho necessiten i per això hem decidit destinar el pressupost de les activitats que no podem realitzar al Banc dels Aliments”. “Fem pública aquesta donació amb la voluntat que més entitats, empreses i sectors del nostre territori siguin conscients de la tasca realitza el Banc dels Aliments i també puguin col·laborar-hi”, ha conclòs el portaveu.

El Banc dels Aliments segueix duent a terme la seua activitat arran del coronavirus i les previsions apunten que en els propers mesos s’haurà d’intensificar l’ajuda alimentària, a causa de la crisi econòmica derivada de la pandèmia. Per això, des de l’entitat recorden que serà necessària la col·laboració de tothom per minimitzar l’impacte de la crisi sobre les famílies més vulnerables.

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.