EMERGÈNCIA CLIMÀTICA 27s19

25 setembre 2019

En vistes de la convocatòria d’una Vaga Mundial pel Clima el 27 de setembre, creiem que no podem ser indiferents davant d’una problemàtica que afecta de ple a les Terres de l’Ebre.
Estem en una gran crisi climàtica i els científics assenyalen la Mediterrània com una de les regions més vulnerables i que es veurà afectada sobretot per la pujada del nivell del mar.
No cal dir que si no es prenen mesures adequades, les Terres de l’Ebre i el Delta estem en primera línia de l’afectació. No és un problema només local, és mundial, però una vegada més ens toca a la societat civil sortir al carrer per a demanar als diferents governs i poders que es declari immediatament l’emergència climàtica i es prenguin les mesures necessàries per a reduir a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle.
Invitem a tots els ebrencs i ebrenques a participar en tota mobilització que es faci en la seva població i en particular els invitem a la concentració/manifestació que convoquem diverses desenes d’entitats el divendres 27 de setembre a les 19.00 a la Plaça de Barcelona de Tortosa (davant del mercat municipal)

Recent posts

    Leave a comment

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.