Festa reivindicativa i lúdica de celebració dels 18 anys de la PDE

14 Març 2019
 
El dia 30 de març La Plataforma en Defensa de l’Ebre farem una festa reivindicativa i lúdica al Pavelló Firal 1 d’Octubre d’Amposta de celebració dels 18 anys de la PDE. Amb ella donarem per acabats els actes dels 18 anys Lo Riu És Vida, encara que quedaran coses per anar fent com una exposició itinerant pels ajuntaments i organitzacions que van contribuir a la campanya del  Totsuma per recollir diners i poder fer noves coses comunicatives del que representa la PDE i les finalitats que tenim.
Serà una celebració que començarà a les 17:30 amb actes culturals com la fira del llibre ebrenc, tallers pels més menuts, inflables, pallassos, jocs tradicionals, xocolatada, etc i continuarem amb música de diferents grups de gent del territori fins que acabe la festa.
Hi haurà servei de Food Tracks perquè la gent tinga la possibilitat de sopar allí mateix.
La intenció és fer una celebració on tothom, des de manuts a grans, tinguen el seu espai i puguen gaudir d’actes reivindicatius i festius o bé sols o bé amb la família.
Pensem que pots ser un dia bonic per retrobar-nos i gaudir de la gran quantitat de coses que es podran fer i disfrutar durant la tarde-nit.
És per això que volem animar-vos a participar activament i que ho difongueu amb els vostres familiars i coneguts.
Amb molt de goig ens trobarem el dia 30 a Amposta, esperant que siga un gran dia per recordar.
LO RIU ÉS VIDA!
Recent posts