Imputat l’exdirector de Medi Ambient a les Terres de l’Ebre, Víctor Gimeno, per les obres del canal Xerta-Sénia

19 juliol 2014

El titular del jutjat número 2 de Tortosa li atribueix suposats delictes urbanístics i ambientals arran la investigació per la construcció d’una bassa que va denunciar la PDE

bassa

Tortosa (ACN).- El titular del jutjat número 2 de Tortosa ha imputat l’exdirector dels serveis territorials del Departament de Medi Ambient a les Terres de l’Ebre, Víctor Gimeno, en la investigació oberta sobre les obres del canal Xerta-Sénia arran la denúncia de la Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) per la construcció d’una bassa dins del parc natural dels Ports. Segons ha confirmat l’ACN, el jutge va imputar-lo fa uns sis mesos, a instàncies de Fiscalia, per suposats delictes urbanístics i ambientals en el marc d’unes diligències que van més enllà de l’obra concreta per qüestionar la utilitat i el dimensionament del projecte. Gimeno, que encara ha de prestar declaració, s’ha mostrat sorprès i contrariat.

Recent posts