Carregant dades
un moment, si us plau

El Delta de l’Ebre en la campanya de 350.org sobre el canvi climàtic.

23 novembre 2010

350 la Terra ha començat!

Així podem llegir el titular que enceta la campanya mundial de conscienciació sobre el canvi climàtic empresa per l’organització 350.org
Centenars de persones es van reunir el diumenge 21 de novembre, al Delta de l’Ebre, per construir amb pals i xarxes verdes, la cara d’una xiqueta del Delta.
L’artista Jorge Rodríguez-Gerada, autor de l’obra, va dirigir els treballs de construcció de la imatge gegant –amb una superfície equivalent a dos camps de futbol– a la platja dels Eucaliptus.
L’obra estava formada per 1.500 estaques i 6.000 metres de malla i representava la cara d’una noia, forma part de la campanya internacional 350 Terra, dirigida per l’autor Bill McKibben i l’organització 350.org i que té per objectiu cridar l’atenció sobre el problema del canvi del clima. El delta de l’Ebre ha estat escollit per a aquesta proposta perquè podria ser una de les zones que quedarien cobertes per l’aigua a causa del canvi climàtic. Durant les dues pròximes setmanes una dotzena d’emplaçaments de tot el món vulnerables al canvi del clima seran escenari d’obres similars a la d’ahir a la sorra del delta de l’Ebre, coincidint amb l’inici, el pròxim dia 29, de la cimera mundial sobre canvi climàtic a Cancún (Mèxic). (font bloc nucat)

En el web de TV3 hi trobareu un  vídeo-reportatge, Mural de dues hectàrees pel canvi climàtic al delta de l’Ebre de la preparació del muntatge.

Al flickr de 350.org hi han més fotografies de l’esdeveniment i de la cara.

Recent posts