La PDE convida els blocs i webs de l’Ebre a difondre la manifestació del 30 de maig

8 maig 2010

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) ha convocat una manifestació a Barcelona el 30 de maig. L’objectiu de la protesta és exigir que els governs apliquen les normatives europees en matèria d’aigua per tenir uns rius vius, i especialment un règim de cabals mediambientals que protegeix l’Ebre i el seu entorn.
En aquest sentit, i per contribuir a difondre la convocatòria de la manifestació, la PDE demana als blocaires i als responsables d’altres tipus de webs de les Terres de l’Ebre dues possibles ciber-accions.
La primera és penjar un gif (com el que veieu aquí a la dreta del bloc) en els blocs i les pàgines web, tot convocant els lectors i la resta d’internautes a la manifestació. Podeu aconseguir el gif dissenyat per la PDE clicant aquí.
La segona opció passa per adjuntar la mateixa imatge animada en els correus electrònics que la gent envie fins al 30 de maig. En funció del servei de correu electrònic que tingueu, això consisteix en copiar i ajuntar la imatge o bé en escriure http://ebre.net/imatges/CRIDA-MANI-220.gif en l’apartat “adjuntar imatge”.

Recent posts