Carregant dades
un moment, si us plau

Roda de Premsa de presentació de la X Assemblea

17 febrer 2010

“L’acte començarà a les vuit del vespre a l’auditori Felip Pedrell. L’objectiu principal de l’assemblea és explicar quina és la política hidrològica del govern de l’Estat, i sobretot denunciar que el nou pla hidrològic de la conca de l’Ebre no ha previst cap cabal mediambiental per al tram final del riu. En aquest sentit, la PDE proposarà un nou calendari de mobilitzacions, que previsiblement inclourà una manifestació a Barcelona durant la primavera. Un dels portaveus de la PDE, Joan Antoni Panisello, va remarcar que, al marge de la polèmica per la gestió de l’aigua, els ciutadans de les Terres de l’Ebre tenen altres qüestions, «com la massificació eòlica o el cementiri nuclear», per estar «descontents i sortir al carrer». «La paciència i els arguments s’han esgotat, i cal passar a l’acció», va afegir-hi Manolo Tomàs.” de Gustau Moreno a La Marfanta i El Punt.

Us posem els enllaços als vídeos de Lluís Comí de la roda de premsa.

1- Roda de premsa PDE 16-2-2010

2- Roda de premsa PDE. 16-2-2010

3- Roda de premsa PDE. 16-2-2010

Recent posts