Carregant dades
un moment, si us plau

Conversa de la P.D.E. amb Josep Puxeu, secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua

12 febrer 2010

Alguns mitjans reprodueixen ja l’informació de la conversa de la P.D.E. amb Josep Puxeu.

Gustau Moreno a La Marfanta ho presenta així:

La PDE rep el secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, que es compromet a fixar un cabal ecològic

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ha rebut aquest matí, durant la seua visita a Sant Jaume d’Enveja, el secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu. L’alt càrrec del Ministeri de Medi Ambient ha assegurat que es buscarà “el màxim consens” per definir un cabal ecològic en el nou pla hidrològic de la Conca de l’Ebre, com demana la PDE. El portaveu de la plataforma, Manolo Tomàs, ha pogut intercanviar unes paraules amb el secretari d’Estat. Després, Puxeu ha desmentit que s’haja pactat un repartiment de l’aigua per als nous regadius, tot assegurant que “ja no hi haurà ni més demandes urbanes, ni més concessions”. El Secretari d’Estat era al Delta per visitar les obres de restauració ambiental de la ribera de l’Ebre als termes d’Amposta i Sant Jaume d’Enveja, així com l’inici de les obres de la nova depuradora de Sant Jaume, dos projectes que sumen una inversió superior als 18,5 milions d’euros. Aquesta tarda, Puxeu també té previst visitar els treballs previs a la descontaminació del pantà de Flix.

També ho comenta l’ACN, a través del Diari de Tarragona

Puxeu assegura que hi haurà cabal mínim per al riu Ebre al nou Pla Hidrològic de Conca

I ho trovem a l’ABC:

El caudal del Delta del Ebro garantizará su supervivencia, según Medio Rural

Podeu trobar més fotos de l’acte, fetes per Lluis Comí, a la Galeria de la P.D.E. a Picassa.

I els vídeos al canal de Youtube de Lluís Comí

Primer vídeo Segon vídeo Tercer vídeo

Recent posts