Carregant dades
un moment, si us plau

Pedro Arrojo, sobre la sequera

21 maig 2008

Pedro Arrojo escriu avui a El País sobre la sequera, sobre la gestió de l’aigua i sobre la interconnexió, en un article que es títula Paradojas tras la lluvia. En aquest article reconeix la bona planificació hidrològica de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), en primer lloc. Critica la gestió de la situació d’emergència causada pel retard en la posada en marxa de les dessalinitzadores, així com també critica l’actitud oportunista de PP i CiU.

Arrojo explica que les pluges han fet que els embassaments assolissin els hectòmetres cúbics que feien falta per arribar sense problemes al maig de 2009, quan es posi en funcionament la dessalinitzadora del Prat. I diu que no és acceptable ni comprensible mantenir la interconnexió a la situació d’emergència.

També apunta als grans problemes de fons que cal tenir en compte. D’una banda, el creixement urbanístic de Barcelona i Tarragona, i de l’altra la gran quantitat de noves hectàrees de regadiu a la Conca de l’Ebre.

Recent posts

    1 comment

  • Mc Calan 21 maig 2008

    Una pregunta a la PDE : Al pavelló que Catalunya presentarà a l’Expo de Saragossa estarà present el nus..? Seria un despropòsit per part de l’administració catalana que no fora present un símbol tant representatiu de la nostra lluita pel territori…A sobre es baratet…