Carregant dades
un moment, si us plau

Concentració Taula de la Sequera

23 maig 2008

Lloc: Palau de Pedralbes (Barcelona)
Dia: dimarts 27
hora: 17:30

El proper dimarts 27 es torna a reunir la Taula de la Sequera, des de la PDE creiem que després de les pluges de les darreres setmanes, la situació de “possible emergència en el cas mes desfavorable de que no plogues en la primavera el 2008” que plantejava el Govern de la Generalitat ha canviat radicalment, pel que les obres de la interconnexió de xarxes CAT-ATLL ja no tenen sentit, ni tampoc el RDL 3/2008, donat que el govern de la Generalitat no sembla que tingue cap intenció de fer marxa enrera en aquest projecte.

La PDE convoquem a totes aquelles persones que puguen assistir a la concentració que farem a les portes del Palau de Pedralbes per tal de mostrar el nostre rebuig a aquest projecte.

La gent de les TE que estiguen interessats en anar-hi, passeu per la parada del mercat o ens ho feu arribar per correu electrònic a loriuesvida@gmail.com.

Lloc: HIFE
Hora: 15:30
Lloc: autopista sortida Tortosa
Hora: 15:45
Preu: 12 €


Ver mapa más grande

Recent posts

    2 comments

  • Jóvens de l’Ebre ja hem fet els cartells per a bcn. Mos trobarem tots allí.
    PEr cert, podeu penjar el comunicat que hme tret per tot el tema del Pla Caufec(un dels projectes urbanístics més grans projectats a bcn, i que necessitarà molta aigua de l’ebre) i els detinguts que hi hagut esta setmana(entre ells un de Jóvens de l’Ebre)?

    Salut!!!

  • Josep Conrad 23 maig 2008

    NO A LA SEQUERA MEDIATICA¡¡.

    El ayuntamiento de Barna en un intento de dramatizar su famosa sequera, ha prohibido el uso de las duchas en las playas barcelonesas, entre otras medidas, piscinas, jardines etc. con el objetivo de alarmar a la población y prepararla para el gran robo. Con la ayuda inestimable (menteixpuntsi-desinformapunttambe) de todas las fuerzas de la Corporacio CTV llevan semanas intentando crear un estado de opinión favorable a la felonia que el Govern esta cometiendo.

    Sugiero que para cotrarrestar esta campaña la PDE coloque(mos) una pegatina explicativa en cada poste-ducha de todas las instalaciones, informando al usuario de las verdaderas causas de la tocada de narices que tienen que soportar.