Bloc de la PDE
Header

5 de juny a Barcelona. Reservem data !!

5 maig 2016 | Publicat per adminpde en General

Aviat anunciarem els punts de venda dels tiquets als difenents municipis. Reservem data, 5 de juny a Barcelona…

pujem

 

2 Responses

  • pau says:

    Hola jo necessitaria material per a la manifestació de Barcelona del dia 5 de juny, i necessitaria : 2 gorres, banderola blava amb de pal com la de la foto, banderola per penjar al balco de no als transvassaments blanca i polseres, he demanat a productes de la terra del barri de gracia de Barcelona que contactesin amb valtros per que jo visc a Barcelona però sòc del Priorat i a qui no trobo material vostre facilment, tinc la samarreta. Espero la vostra resposta lo mes aviat possible i espero que pogueu enviar material a productes de la terra ja que ells han contactat amb valtros. Gràcies

  • adminpde says:

    Esperem tenir aviat material a la botiga de productes de la terra de gràcia
    salutacionsDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.