Carregant dades
un moment, si us plau

Imatges de l’assemblea

20 abril 2008

Assemblea PDE 19-04-2008Aquesta és una imatge de l’assemblea d’ahir a Tortosa. Podeu trobar més imatges a l’àlbum de l’Assemblea a l’espai Flickr de Manel Zaera. I recordeu que el fotògraf oficial de la PDE, Joan Panisello, també posarà les seves imatges de l’acte al seu web de fotos antitransvasament.

Recent posts

    5 comments

  • lo llaguter 20 abril 2008

    Endavant. Això ho hem de parrar !!!

    Mai més un govern transvasista !!!

  • força 20 abril 2008

    Moltes felicitats i moltes gràcies per la demostració de lluita que ens doneu a les Terres de l’Ebre. Altre vegada han de tornar les manifestacions i el rebuig a un projecte faraònic i innecessari.
    Ni abans, ni ara, ni mai. No al transvasament.
    A Barcelona es tornen a veure les samarretes del nus, haviem quan veniu a Barcelona a fer una nova manifestació multitudinària. Som molts que us donem suport.
    Des del Baix Llobregat, lo riu és vida, no al transvasament!

  • tortosina 20 abril 2008

    Entre tots podem!

    podeu penjar el video o muntatge que vau posar ahir a l’assamblea? el vull ensenyar a la gent de Barcelona ( estic estudiant allí)

    Ens veiem Amposta!

    MORCILLA TRAIDOR L’EBRE DIU QUE NO!

  • Mc Calan 20 abril 2008

    …I VAN SET !!
    En castellà diuen que “tantas veces va el cántaro a la fuente, que al final se rompe..”
    Aquesta es realment la estratègia que s’està portant en lo referent a la captació de recursos del riu.
    Un riu que sinó ens espavilem veurem malalt i sense aigua en pocs anys… Molts son els nuvis d’un i d’un altre partit, del nord i del sud, fins i tot d’aigües amunt… Ara Barcelona, dema Valencia, després Murcia i Almeria. Mai havíem estat tant festejats i menyspreats a l’hora.
    El que mai podia haver pensat que aquest menyspreu poguera venir de gent pròpia del territori.
    Els canvis avui es succeeixen de manera rapida i vertiginosa. Tant et construeixen un poble al mig de res, com avui pots ésser un directiu d’una empresa i demà pots estar dormint a qualsevol caixer automàtic envoltat de cartrons..
    Lo mes trist de tot això es que ningú et doni ni un entrepà…

  • Mario 21 abril 2008

    Molt bon reportatge Manel!
    Encara que manca una imatge. La imatge de la satisfacció de retrobar-nos tots, i més en un moment tan transcendent, on els ebrencs ens hem tornat a donar les mans i embarcat en la nova tasca en front un govern que ens ignora, ens traeix, ens menysprea i ens vol donar pel cul! Davant unes empreses que manipulen tot per conquerir els seus objectius econòmics: vendre-nos aigua.
    Pos tindrà que ser de cara, que les cares ens les veurem un altre cop, no importa que canvien els noms dels botxins de l’Ebre, son les mateixes cares de cobdícia, servilisme i traïció.
    Ho pararem!
    Resistir és començar a guanyar!
    Sou tots collonuts!