Marxa blava a Mallorca


dissabte, 25 de maig de 2002

[ veure pňster ]
[ Cimera Alternativa ]

Amb motiu de la Cimera europea de ministres de mediambient que tindrŕ lloc a Mallorca entre els dies 24 i 26 de maig, la Plataforma en defensa de l’Ebre esta organitzant una manifestació a Mallorca juntament amb la Plataforma per a la Democrŕcia i Globalització Social per a la tarde del dissabte 25 de maig.

Previament a la manifestació s’esta organitzat una marxa blava que recorrerŕ l’illa de Mallorca des del dimecres 22 al divendres 24.

RECORREGUT

Dimecres 22: Palma- Algaida- Vilafranca- Artŕ
Dijous 23: Artŕ- Alcudia-Pollença- Sóller
Divendres 24: Sóller-Banyalbufar-Calviŕ-Palma

A Palma ens rebrŕ el President del Govern Balear i la Consellera de Mediambient.

La Marxa tindrŕ lloc en microbusos i/o furgoneta i els trossos que es pugui a peu o amb amb bicicleta.

El menjar i l’allotjament ens el proporcionaran els ajuntaments dels diferents municipis per on transcorrerŕ la marxa. El cost del menjar i allotjament serŕ el més assequible possible.

Els participants hauran de portar sac de dormir i esterilles, així com motxiles lo més fŕcilment transportables possible.

En cas de voler participar en la MARXA es important que es comunique lo més aviat possible al telefon: 607 95 32 23 (Loli Garrido) o al seguent correu miuli@wanadoo.es per tal de facilitar l’organització de la marxa.

DESPLAÇAMENT BARCELONA-MALLORCA AMB EL BARCO DE LÍNEA REGULAR DES DEL PORT DE BARCELONA

La sortida de la marxa blava cap a Mallorca tindrŕ lloc el dimarts la nit a les 23:00 i arribarem a Palma a les 6:00 del matí.

La tornada serŕ el diumenge 26 a les 23:00 del matí per arribar a Barcelona a les 6:00.

L’anada i tornada a Barcelona des de les Terres de l’Ebre esta encara per determinar, tot i que es podrŕ fer en vehicle prňpi o amb tren.

El preu del barco concertat en l'agčncia: 60 €
Per més informació: Loli 607 95 32 23 o Susanna 610 50 75 64


[ Tornar a la pŕgina principal ]