La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha estat triada pels lectors de VilaWeb com a personatge més destacat de l'any 2001


La Plataforma en Defensa de l'Ebre ha estat triada pels lectors de VilaWeb com a personatge més destacat de l'any 2001, després de la votació que s'ha fet al llarg de la passada setmana. La Plataforma, que s'ha destacat per la gran capacitatde mobilització contra el PH, que fins i tot a l'estiu els va dur a Brusel·les amb la Marxa Blava, ha obtingut el 28,08% dels vots.

Juan José Ibarretxe ha sigut el segon personatge en nombre de votacions (un 17,66 %), pel seu triomf a les eleccions basques.

Per l'Horta ha quedat en tercer lloc (15,34), per haver aconseguit la primera iniciativa legislativa popular al País Valencià, amb més del doble de les signatures necessàries, en defensa de l'espai agrícola i ambiental de L'Horta.

Els lectors de VilaWeb han triat el personatge de l'any en quatre ocasions.

A la passada, la Plataforma contra la Desfilada Militar va ser triat personatge de l'any del 2000. A les anteriors edicions, havien guanyat Francesc Antich (1999) i Gerry Adams (1998) la votació es pot consultar a http://nosaltres.vilaweb.com/vilaweb/enquesta.votar?p_idenquesta=579378


[ Tornar a la pàgina principal ]