ASSEMBLEA LOCAL D'ALCANAR I LES CASES DE LA PLATAFORMA EN DEFENSA DE L’EBRE


Nota de Premsa - 22/3/2002

L’Assemblea Local de la Plataforma per la Defensa de l’Ebre d’Alcanar i les Cases, vol agrair públicament el suport prestat per totes aquelles persones que van fer possible l'emotiu concert de Lluís Llach en benefici de la PDE celebrat el dia 16 de març de 2002 al Centre Cívic d'Alcanar.

També ens felicitem que finalment l'Ajuntament d'Alcanar, malgrat la imposició a la PDE d'unes condicions clarament discriminatòries, hagi complert amb el seu deure de posar a disposició d'un col·lectiu ciutadà del nostre poble el Centre Cívic així com el personal adient de la brigada municipal.

Però hem de lamentar profundament el menyspreu declarat per l'Alcalde d'Alcanar, Batiste Beltrán, en referència als 400 o 500 "arreplegats" que, segons ell, assistirien al concert. Si l'Alcalde d'Alcanar hagués vingut al concert i col·laborat amb el donatiu per lluitar contra el PHN, hauria pogut comprovar que el Centre Cívic es va fer petit per acollir les gairebé 1200 persones que van aclamar a Lluís Llach. Persones que en la seva gran majoria eren veïnes del municipi d'Alcanar, per la qual cosa les paraules de l'Alcalde d'Alcanar són, si cap, encara més lamentables.

També hem de rebutjar enèrgicament les desafortunades manifestacions del regidor de Festes, Francesc Llagostera, que va increpar verbalment a un membre de la nostra assemblea per haver decorat un plafó amb cartells del concert i de la PDE. Pres del nerviosisme, el regidor va arribar a donar la impressió de creure's l'amo del Centre Cívic. Volem recordar al regidor de Festes que ell no és altra cosa que un simple gestor públic de les instal·lacions municipals i que la seva obligació és facilitar el seu ús a tots els ciutadans que tributem per al seu manteniment.

Per últim, creiem que el nostre municipi ha fet un pas endavant significatiu per solidaritzar-se amb la resta de les Terres de l'Ebre i manifestar el seu rebuig al PHN i al CPIDE.


[ Tornar a la pàgina principal ]