Companys,

Des del col·lectiu Acció Verda proposem un acte contra el PLA DIRECTOR DE CAMPS DE GOLF presentat pel Departament de Medi Ambient, i que el Parlament hauria d'aprovar properament.
Volem oposar-nos a l'actual proliferació dels camps de golf, i denunciar que aquest "pla director" no pretén frenar-la sino institucionalitzar-la.

22 DE DESEMBRE (dissabte) 11:00 PLAÇA ST. JAUME (BCN)

La nostra proposta és fer un mapa del principat gegant de color verd golf, ple de forats de golf repartits per la geografia; a la banderola de cada forat s'hi indicarà el nom d'un camp de golf ja existent o el d'un de projectat (un conflicte). Mentre, diverses Morts amb xanques i pal de golf gegant per dalla es passejaran per aquest país del golf, d'un verd que mata. Què us en sembla?

CONVIDEM A TOTS ELS COL·LECTIUS IMPLICATS CONTRA ALGUN PROJECTE DE GOLF DEL PRINCIPAT, per a col·laborar en l'organització, o com a mínim per a signar un manifest; evidentment tot això servirà per a anar reforçant contactes que ja vam ensatar a Torrebonica.

Us demanem que distribuiu aquest correu entre totes les entitats ecologistes amb qui tingueu contacte, per així aconseguir contactar amb tots els grups antigolf.

ADRECEU-VOS A accioverda@correu.vilaweb.com i carlespalau@correu.vilaweb.com

Si esteu interessats en participar-hi, digueu-nos-ho i posem-nos d'acord per a reunir-nos.

Moltes gràcies,
Carles Palau i Puig

Acció*verdA
Desobediència Civil Ecologista


[ Tornar a la pàgina principal ]