IV PIRAGUADA POPULAR

EN DEFENSA DE L’EBRE

10 DE JULIOL 2004, XERTA - TORTOSA


Per quart any consecutiu, us presentem la piraguada popular en defensa de l’Ebre. Després de l’èxit de participació de les tres edicions anteriors, enguany esperem seguir superant-nos, posant a la venda tiquets per quasi 200 embarcacions i més de 350 places.

Aquest any estem preparant una piraguada més festiva que reivindicativa, ja que esperem poder celebrar que tenim un riu amb més esperança de vida!

Com en les anteriors edicions, ens concentrarem a Xerta, davant de l’embarcador a les 9:30 del matí del dissabte 10 de juliol. Després d’una breu explicació tècnica per part dels monitors, iniciarem el descens. Al camp de futbol d’Aldover farem una parada per esmorzar. Al migdia (sobre les 13:30) arribarem a Tortosa. Tenim preparada una sorpresa per donar un ambient festiu a la jornada. Serà un acte emmarcat dins de la campanya Big Jump 2005 – 2015, per uns rius nets i vius.

Disposem de piragües individuals, dobles, triples i canoes per a 4 persones, a més a més de les places en embarcacions a motor. Per tal de poder augmentar l’oferta de places disponibles (l’any passat es van exhaurir amb tan sols dues setmanes de venda de tiquets) enguany comptem amb la participació de dues empreses: Turisport d’Amposta i Beniemocions de Benifallet. Si voleu apuntar-vos, només cal passar per la botiga Pam i Toc (Av. Generalitat) o la parada que la Plataforma té al mercat de Tortosa o la farmàcia de Xerta i pagar la quota d’inscripció (15 € per les embarcacions a rem i 20 € per les de motor). La venda de tiquets serà entre el 21 de juny i el 8 de juliol. Cal recordar que les places són limitades. Recomanem l’ús de gorres, protecció solar i begudes. Qui tingui embarcació pròpia, demanem que també participi amb nosaltres a la festa. Si voleu, també podeu donar suport als participants des de les vores del riu. Entre tots, hem d’omplir el riu de vida. Us hi esperem!

Plataforma en Defensa de l’Ebre (dilluns 14 de juny del 2004)