Acte contra els vessaments al riu

Joves en Defensa de l'Ebre

Ja sabem que tots estem en examens i molt enfeinats i seré breu. Solament informar-vos que aquest dissabte 12 de gener els Jóvens organitzem un acte davant de la Delegació del Govern a les TTEE. Per als despistats la Seu de la Delegació está a Tortosa, al Palau Oliver de Boteller (és a dir, al lloc on es va fer l'encadenada). L'hora de concentració serŕ a les 16:30 de la tarde i l'acte consistirŕ en crear un riu artificial amb lona, on s'hi posaran peixos morts.

El motiu d'aquest acte, entre d'altres que ja sabeu i que el dissabte també s'explicaran, es protestar contra el vessament de mercuri al Riu i lo enganyats que mos tenen a tots. Se pensen que som tontos i ho han intentat fer tot d'amagatitis.

Per a n'aquest acte solament es demana que intenteu assistir-hi i que en feu la mŕxima difusió possible. També hem de tenir present que encara que estigui organitzat pels Jóvens, L'ACTE ÉS PER A TOTHOM. Cal fer entendre des de ja mateix que els actes són per a tothom. Hem de ser el mŕxim de gent possible. Animeus i anime'm a la gent.

Fins dissabte !!

Joves en Defensa de l'Ebre universitarisendefensadelebre@hotmail.com


[ Tornar a la pŕgina principal ]