Lliurament a Brussel·les les prop de 12.000 signatures per reclamar un altre cabal mediambiental

14 Octubre 2012

La Plataforma en Defensa de l’Ebre (PDE) tenim previst lliurar el pròxim dilluns 15 d’octubre a la Unitat d’Aigües de la Comissió Europea, a Brussel·les, les prop de 12.000 signatures recollides per reclamar un altre cabal mediambiental per al tram final del riu, ja que rebutgem, per insuficient, el cabal mínim previst en el nou pla de conca presentat per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre.
El viatge a Brussel·les també servirà per visitar la Comissió de Peticions del Parlament Europeu, i per intervenir en un plenari de debat on hi ha les ONG’s europees sobre la PAC i la gestió de l’aigua. A més, els representants de la PDE també ens reunirem amb grups parlamentaris i amb ONG’s europees que ens donen suport en la lluita per la supervivència de l’Ebre. Una jornada intensa amb el clar objectiu que Europa torni a posar l’Ebre en la seva agenda prioritària.

Recent posts