Carregant dades
un moment, si us plau

L’estafa sòlida dels “mercats líquids” – acció per la participació ciutadana.

18 novembre 2011

El 16 de novembre del 2011 a l’hotel NH Constanza va tenir lloc un acte privat per parlar sobre la nostra aigua. L’aigua,  ens referim,  a la de tota la població. Sobre la gestió de l’aigua ja s’havia fet anteriorment un procés de participació ciutadana amb tota la gent que veieu al video,  però ara,en el punt en que es troba aquest debat no se’ls ha deixat entrar. Sí que podien participar a l’acte aquells qui van pagar 1200 euros més IVA per assistir-hi;  que van gaudir còmodament de la jornada a l’Hotel de Cuatre Estrelles de la Diagonal de Barcelona.

Aquell matí,davant l’hotel i sota la pluja hi érem la gent de la Plataforma Aigua és Vida que va fer una acció per i a favor de la participació ciutadana i la transparència.  Per fer visible que no és gens acceptable que la classe política s’hagi reunit només amb empreses per presentar “la nova política de l’aigua i les infraestructures previstes pel futur”.  “Pel futur”,  entenem,  dels beneficis econòmics que els podrà oferir a tots els “hidrobotiguers”la nostra aigua.

La plataforma Aigua és Vida aglomera diverses xarxes que inclouen treballadors de l’aigua,ecologistes,tècnics i veïns de tota Catalunya! Visca l’aigua! Seguirem protegint l’aigua! I atentes!

L’agenda de mobilitzacions continua.
Informat a:http://aiguaesvida.wordpress.com/

Twitter:
@okupemlesones,@laurieddhru,@frictionfilms,@federacionISF,@claudxxxa

Annelies Broekman
Ecologistas en Acción
Xarxa per una Nova Cultura de l’Aigua
Carrer Bailén 120
1o2a
08009 Barcelona
GSM 0034 650 332416

 

Recent posts