#ProtegeixLAigua

20 Novembre 2018

#ProtegeixLAigua

consulta pública per tal de conèixer la seva opinió respecte a la Directiva Marc de l’Aigua (DMA).

L’aigua és un bé imprescindible per a la vida. Tots la necessitem, però sense rius, llacs i aqüífers en bon estat, no hi haurà aigua. Lamentablement anem per mal camí, el 60% dels rius i aqüífers europeus es troben en un mal estat.

Tot i aquesta preocupant realitat, alguns Estats membres de la Unió Europea busquen rebaixar la protecció de l’aigua. Com ho van a fer? Modificant la llei Europea que vetlla per ella: La Directiva Marc d’Aigua (coneguda com DMA)

El passat mes de setembre, la Comissió Europea va iniciar una consulta pública adreçada a tots els ciutadans de la Unió europea per tal de conèixer la seva opinió respecte a la Directiva Marc de l’Aigua (DMA).

 

L’enquesta que consta de dos apartats de 28 i 52 preguntes cada un, la podeu reomplir directament des de la web de la Comissió o a partir de la campanya internacional #ProtecWater  que han organitzat les ONGs que treballen la gestió de l’aigua a nivell europeu.

La bona notícia, és que tu també podràs opinar! Junts, podem impedir que això passi. Com? Participa JA a la consulta pública europea!

La Plataforma en Defensa de l’Ebre ens hem sumat a la campanya #ProtecWater. Us convidem a participar tan com entitats socials o ecologistes, com a nivell individual.

137.370 persones han fet sentir la seva veu. Ajuda’ns a ser 200.000 persones!

 

Recent posts