Bloc de la PDE
Header

ATENCIÓ!! PIRAGUADA AJORNADA

10 Juny 2018 | Publicat per adminpde en General
Enguany teníem previst fer la piraguada el dia 17 de juny, però per una qüestió de seguretat pel gran cabal que baixa pel riu (hi ha molts de remolins que fan molt perillós baixar en piragua), ens hem vist obligats a suspendre aquesta activitat i la posposem fins principis de setembre.
Ja vos informarem de la data exacta més endavant.
Ens satisfà que la causa per suspendre la piraguada ara mateix siga el gran cabal que porta el riu, el que significa que tindrem més sediments i nutrients, i podrem gaudir d’uns musclos excel·lents a més d’altres beneficis pel riu i el delta.
Gràcies per tota la vostra atenció i recolzament.
Plataforma en Defensa de l’Ebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada