Bloc de la PDE
Header

Xerrada dissabte 29 d’Abril, a La Sénia

24 abril 2017 | Publicat per adminpde en General

cartell xerrada aigua la sénia 2017Dissabte 29 d’Abril, a les 19:30, al Centre Marcel·lí Domingo, a La Sénia, tindrem la sort de poder comptar amb un ponent de luxe: Joan Antoni Panisello (un dels quatre portaveus de la Plataforma en Defensa de l’Ebre -PDE-), que ens parlarà del riu Ebre i la constant reivindicació de salvaguardar la biodiversitat del riu, el cabal suficient per a garantir-la, i la problemàtica dels transvasaments i la manca d’aportació de sediments per al manteniment del Delta.

Una temàtica d’allò més interessant, que s’inscriu en la temàtica de l’aigua, dins del cicle present de xerrades EINES PER A UN PLANETA QUE RESPIRA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.