Bloc de la PDE
Header

Campanya de recollida de signatures

29 febrer 2016 | Publicat per adminpde en General

RECOLLIDA SIGNATURESla Plataforma en Defensa de l’Ebre, a partir de la trobada que vàrem tindre amb el Síndic de Greuges de Catalunya (Rafael Ribó) uns dies abans de la manifestació d’Amposta el dia 7 de febrer, hem decidit portar endavant una campanya de recollida de signatures per demanar-li al Sr. Ribó que intervinga a tots els nivells possibles per fer que es retire aquest Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre.

La idea és recollir signatures fins el dia 3 d’abril per portar-les al despatx del Síndic la setmana següent. Durant aquest temps farem recollides puntuals a les fires del territori i a tots els actes on pugem arribar-hi.
També us deixem l’enllaç per  baixar-vos el full, signar-lo i ens el feu arribar al local de la PDE (C/ Enric d’Ossó i Cervelló no 23 baixos 43500-Tortosa) o els podeu deixar als llocs assignats i  que anirem informant.
Gràcies per la vostra col.laboració.

4 ResponsesDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.