Bloc de la PDE
Header

Deltas bajo presión

26 octubre 2011 | Publicat per adminpde en General | Notícies

El programa El Escarabajo Verde de La 2 de RTVE, va emetre un documental molt interessant que parla del Delta de l’Ebre, i el del Danubi el dia 14 d’octubre. Es pot veure amb aquest enllaç, Deltas bajo presión.

 El Danubi, l’espina dorsal fluvial d’Europa, i l’Ebre, la d’Espanya, són paràboles del que passa al llarg de les seves aigües. Els seus deltes, i en conjunt els trams inferiors d’aquests rius, són per tant els més fràgils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


+ 3 = 12

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>