Carregant dades
un moment, si us plau

LA PDE DAVANT DE LA PROPERA CONVOCATÒRIA ELECTORAL DEL 7 DE JUNY

29 maig 2009

Després d’un debat profund i havent vist les activitats dels representants polítics pel que fa a la problemàtica de les Terres de l’Ebre i del seu poc interès per garantir un riu Ebre viu, amb cabal suficient per garantir les necessitats del delta i de la resta del territori.

Hem constatat que:

1) Existeix al territori un desencís molt clar per la manca d’interès dels molts representants polítics un cop han estat elegits.

En campanya electoral tot són promeses, quan són elegits tot són excuses.

2) Creiem que la tasca de govern ha de ser compatible amb la defensa del territori i sembla ser que, en general, no s’interpreta així.

3) Creiem necessari que es visualitzi el malestar que tenim els ebrencs davant d’actituds individuals que, en la pràctica, comporten l’abandonament de la defensa del riu i de les Terres de l’Ebre

Per tant, la PDE recomana a les persones que amb intenció d’anar a votar sentin aquest desconcert i vulguin fer notar la seva protesta:

VOTEN NUL

Recent posts

    3 comments

  • FridrihLop 29 maig 2009

    Good article, the advertisment is sold?

  • brian 30 maig 2009

    jo estic d’accord; dels tres que estan al govern ara, tots van apostar pel transvasament 2008, tots acceptan i/o tiren endavant el X-S, Segarra-Garrigues et etc; cap s’esta ficant les piles en questio de cabal minim o aplicacio de la Directiva Europea.
    I si parlem dels altres partits “grans” a Catalunya, pos, ja hem acabat de parlar!

    Bueno, sent optimista, esperem que algu reacciona i es fica al costat de les TTE de veritat, amb accions i no només paraules.

  • carlos roig 6 juny 2009

    papeleta del nus