El bloc de la PDE assoleix les 10.000 visites

9 Maig 2008

Avui el bloc de la PDE ha assolit les 10.000 visites úniques. El comptador del bloc està actiu des del passat 14 d’abril, és a dir, fa menys d’un mes. En el moment d’escriure aquest text les visites úniques registrades són 10.119, amb una mitjana de 389 per dia.

Aprofitant la fita comentem també altres xifres d’audiència del bloc i serveis satèl·lit del mateix. El nostre usuari de Twitter té 35 seguidors/subscriptors o followers. A més de les microentrades que s’escriuen a Twitter, cada entrada del bloc arriba a les 35 persones esmentades. El nostre usuari de Facebook ha aplegat en una mica més d’un dia 46 amics/gues, a qui també arriba la informació del bloc. A través de FeedBlitz 146 persones reben cada dia un butlletí amb els continguts publicats al bloc.

Gràcies pel seguiment!

Recent posts