Carregant dades
un moment, si us plau

On és l’assemblea?

19 abril 2008

Per anar fent memòria, si mai no heu estat a Tortosa o mai no heu anat a cap assemblea, us recordem que la cita és a les 20h a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. El mapa següent us mostra aproximadament on està.


View Larger Map

Recent posts

    2 comments

  • Brian 20 abril 2008

    Molt bé l’assemblea – espero que el resto de Catalunya, fins la Pl San Jaume, hagi flipat tan com els que hi hem estat. L’auditori estava més ple que mai, en gent a peu, fora al passadisos …. això tot just ha acabat de començar!

    Manolo Tomas té rao, per mi, quan diu que lo racional, i util per natros, seria que, si algun politic ha de deixar la cadira, pos, que siguen els transvasistes abans dels anti-transvasistes.
    Pero este argument té un segon pas; només ens interessa que els poltics anti-transvasistes es quedin a les cadires si les fan servir. Que faren els politics locals , i nacionals, que s’han pronunciat en contra del transvasament; que faran per aturar-ho treballant des de “dins” ? Fets , no paraules.

  • m0on_ 20 abril 2008

    Moments de pell de gallina a l’assemblea, per emoció, per ràbia i alhora alegria. Alegria de vore que hi ha molta més gent de la que me pensava que està disposada a lluitar, a tornar a començar de nou, amb un mateix objectiu: LO RIU ÉS VIDA, NO ALS TRANSVASAMENTS!

    Gràcies a la plataforma per haver fet la feina per tornar a activar tot això, i alhora felicitats per l’assemblea d’anit.